25 Mart 2013 Pazartesi

Ýphone 5

Apple - iPhone 5 - Simdiye kadarki en ince, en hafif ve en hizli iPhone. iPhone 5. Ilk iPhone'dan beri iPhone'daki en büyük gelisme. Daha ince, daha hafif tasarim. Her zamankinden daha fazlasi.
iPhone 5 Incelemesi 2012 model iPhone, adinin yaninda tanimlayici bir sayiyla birlikte geldi. Aslinda karsimizda altinci nesil iPhone var, ancak Apple bunu iPhone 5 olarak lanse etti.
Avea'dan iPhone 5 Kampanyasi Ilk iPhone'dan beri iPhone'daki en büyük gelisme. Yepyeni tasarim, göz kamastirici 4 inç retina ekran, ultra hizli kablosuz baglanti ve güçlü A6 islemcisiyle iPhone 5, Avea'da!
Apple iPhone 5 Hakkinda - TURKCELL Apple iPhone 5 Hakkinda.
iPhone 5 Hakkinda Her Sey - ShiftDelete.Net Apple'in merakla beklenen yeni telefonu iPhone 5 modeli ile ilgili detaylar açiklandi. Ekrani büyüyerek 4 inçe çikan telefon, yeni nesil A6 islemci kullaniyor.
18 Eylül 2012The iPhone 5 is here -- or will be soon, anyway -- and it's every bit the device that people were asking for when the iPhone 4S came out.
iPhone 5 tanitildi, iste tüm özellikleri - Makaleler - CHIP Online Merakla beklenen iPhone 5 sonunda ortaya çikti. iPhone 5, söylentilerde oldugu gibi 4 inç'lik daha "uzun", 16:9 oraninda bir ekranla geliyor.
Iphone 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder