27 Mart 2013 Çarşamba

Hürrem Sultan

Hürrem Sultan nasil öldü | Hürrem Sultan Hürrem Sultan 1506 yilinda dünyaya gelmistir. 12-13 yaslarinda osmanli sarayina hediye olarak gelmis. Hürrem Sultan, sarayda özel bir egitim gördü.
Hürrem Sultan Haberleri - 1 - HABERTÜRK-TÜRKIYE'NIN EN BÜYÜK... Yerli ve yabanci ziyaretçilerin açilisini sabirsizlikla bekledigi Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'in türbelerindeki restorasyon temmuz ayinda bitiyor...
Hürrem Sultan | Hürrem Sultan Bunlari sebep bilerek Hürrem Sultan'i hatirlayalim mi? Kanuni Sultan Süleyman Hanin zevcesidir. Haseki ve Hürrem Sultan ismiyle meshur oldu.
Hürrem Sultan | Turhan Tan | Biraz Oku Sonra Al Hafsa Sultan, uzun boyu ve gururlu ifadesiyle uzaklasan ogluna hayran haytan bakti ve seslendi. … Iste Hürrem Sultan'in saraya gelisi, Sultan Süleyman'la ilk karsilasmasi böyle oldu.
Hürrem Sultan hakkinda ansiklopedik bilgi Hürrem Sultan, 1506 yilinda dogdu. Kanuni Sultan Süleyman'in esi ve Osmanli tarihinde önemli roller oynamis bir haseki sultandir. Aslen Rus olan Hürrem Sultan'in asil adi Roxelanne'dir.
HÜRREM SULTAN | Facebook HÜRREM SULTAN. 5,091 likes · 447 talking about this. … To connect with HÜRREM SULTAN, sign up for Facebook today.
hurrem sultan kimdir ? 9 Ocak 2011olmasina kesin gözüyle bakiliyordu. bu da mahidevran sultan'in valide sultan olacagi anlamina geliyordu. oysa hürrem sultan her bakimdan mahidevran sultan'in önüne geçti.
Hürrem Sultan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder