26 Mart 2013 Salı

Bodrum


BODRUM Bir doga harikasidir Bodrum. Sadece deniz ve günes degildir, sadece renkli geceler de degildir. Insanoglunun Bodrum'daki macerasinin 3000 yila uzanan bir tarihi var.
Bodrum Rehberi / Bodrum Hakkinda ... Bodrum pek çok kalpte özel bir yer tutar. Türk sanaçi ve entellektüelleri için popüler bir yuvadir. Bodrum'da yasadigi bilinen ilk yazar, "Halikarnas Balikçisi" namiyla Cevat Sakir Kabaagaçli'dir.
Bodrum | Neredekal.com Bodrum otelleri ve Bodrum otel fiyatlari Bodrum butik otellerinin tanitildigi Bodrum hakkinda detayli tanitim bilgilerinin bulundugu Bodrum tatil sayfasi.
bodrum - eksi sözlük bir enteresan tatil beldemiz, gece veya gunduz bin tane tanidik insana rastlanabilir -dumurlar bile yasanir-, otobusle bir anda o beyaz yapilari gorunce "bodrum" diyip gulumsenir, kesinlikle sicak...
Bodrum bölgesinde ucuz tatil imkani - Bamtur Bodrum'un bir tatil beldesi olarak essizligini ve farkliligini ortaya çikaran. … Bodrum'da yasadigi bilinen ilk yazar, "Halikarnas Balikçisi" namiyla Cevat Sakir Kabaagaçli'dir.
Modern Bodrum strangely seems to have two contrasting sides to it. The east half of the town has a long thin but reasonable beach, which has been added in the last few years...
Bodrum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder