25 Mart 2013 Pazartesi

Nil Erkoçlar Erkek

Nil Erkoçlar erkek oldu ! Bu zamana kadar hiçbir erkekle birlikte olmadigini ifade eden ünlü oyuncu, bacagindan kemik aldirarak penis yaptirdigini söyledi. Iste Ayse Arman'in Nil Erkoçlar ile yaptigi röportajdan bir kesit
Nil Erkoçlar Erkek Olarak Ilk Röportajini Verdi! 24 Subat 2013Nil Erkoçlar, yeni adiyla Rüzgar cinsiyet degisimi sonrasi Ayse Armana konustu! … Iste ayni Nil, su anda karsimda erkek olarak duruyor.
Nil Erkoçlar erkek oldu ve konustu. Nil Erkoçlar ayrica Erkek olmak için 2 senedir düsündügünü ve yaklasik olarak 1 buçuk sene psikolojik egitim aldigini söyledi.
Nil Erkoçlar Neden Erkek Oldu? Ameliyattan Sonraki Ilk Röportaji ve... Nil Erkoçlar nasil erkek oldugunu anlatti. Oyunculuga 10 yasinda reklam filmleri ile baslayan ve sonrasinda birçok dizide yer alan Nil Erkoçlar erkek oldu.
Nil Erkoçlar Erkek Hali - Rüzgar Erkoçlar - Medya - Urfa Haberleri - urfa Bu zamana kadar hiçbir erkekle birlikte olmadigini ifade eden ünlü oyuncu, bacagindan kemik aldirarak penis yaptirdigini söyledi. Iste Ayse Arman'in Nil Erkoçlar ile yaptigi röportajdan bir kesit

"Nil Erkoçlar Erkek Olmadi" - Dailymotion video "Nil Erkoçlar Erkek Olmadi". Takip et. 0 izlenme. … Erol Köse, canli yayinda katildigi programda Nil Erkoçlar'in henüz cinsiyet degistirme operasyonunu yaptirmadigini söyledi.
Nil Erkoçlar Erkek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder